ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ PHNIX

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INVERTER

ΣΕΙΡΑ HERO H8A, H15B

ΑΡΧΕΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η8

ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ H15

CE H8

CE H15

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Η8

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Η15

ΟΔΗΓΙΕΣ

prospect

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Εξοικονόμηση έως και 30%

Με τη χρήση Inverter συμπιεστών, κινητήρων ανεμιστήρα DC χωρίς ψήκτρες και PFC μέθοδο ελέγχου, οι μονάδες είναι ικανές να ρυθμίσουν απόλυτα την ισχύ λειτουργίας. Χωρίς έντονες εκκινήσεις και σταματήματα, οι μονάδες λειτουργούν σε σταθερή κατάσταση με υψηλό βαθμό απόδοσης. Η κατανάλωση ενέργειας σε αυτές τις μονάδες είναι κατά 30% μικρότερη από άλλες αντλίες θερμότητας σταθερών στροφών
0.5 oC Ακρίβεια Ρύθμισης

Οι μονάδες μπορούν να αλλάξουν τη συχνότητα λειτουργίας των συμπιεστών αυτόματα ανάλογα με τη ζήτηση θέρμανσης ή ψύξης. Όταν η θερμοκρασία η αντλία πιάνει τον στόχο, η μονάδα λειτουργεί με χαμηλότερη συχνότητα, με αποτέλεσμα η ακρίβεια ελέγχου θερμοκρασίας μπορεί να είναι 0.5oC.


Ταχύτητα θέρμανσης/ψύξης

Όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της πραγματικής και της επιλεγμένης θερμοκρασίας, η μονάδα μπορεί να λειτουργεί με υψηλότερη συχνότητα για να φτάσει γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία θέρμανσης ή ψύξης, με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα γρήγορης αύξησης ή μείωσης της θερμοκρασίας.

Έξυπνη απόψυξη

Παραδοσιακή μέθοδος απόψυξης
Η παραδοσιακή μέθοδος απόψυξης είναι με σταθερό χρόνο απόψυξης και θερμοκρασία εκκίνησης. Μόλις η θερμοκρασία περιβάλλοντος φθάσει ή είναι χαμηλότερη από -7oC, η μονάδα θα ξεκινήσει την διαδικασία απόψυξης. Έτσι όταν δεν υπάρχει απαίτηση απόψυξης προκαλείτε σπατάλη ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα μειώνετε η απόδοση θέρμανσης.


Έξυπνη μέθοδος απόψυξης
Η έξυπνη απόψυξη της σειράς Hero χρησιμοποιεί την τεχνολογία απόψυξης με ολίσθηση πίεσης για να υπολογιστεί ο ακριβής χρόνος απόψυξης σύμφωνα με την πραγματική θερμοκρασία περιβάλλοντος. Έτσι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας και κάνει την αντλία θερμότητας να λειτουργεί με υψηλή αποδοτικότητα.
Αντιπαγωτική λειτουργία στο κάτω μέρος του εναλλάκτη αέρα

Με τη χρήση της ειδικής τεχνολογίας διανομής υγρών, στη λειτουργία θέρμανσης, η θερμοκρασία του ψυκτικού μέσου στον σωλήνα χαλκού στον εναλλάκτη αέρα δεν προκαλείτε μεγάλη μείωση και εξασφαλίζει ομαλή αποστράγγιση χωρίς πάγο.
 

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ PHNIX
Zoom Επιλέξτε για μεγένθυση