Λέβητας ξύλου - πετρελαίου -ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ

KRM 30 - KRM 70

Η «ιδανική» λύση

ΑΡΧΕΙΑ

Οδηγίες

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Οι μονάδες μικτής καύσης ξύλου-πετρελαίου της KITURAMI  

KRM 30 και KRM 70 αποτελούνται από ένα λέβητα ξύλου και ένα λέβητα πετρελαίου με ενσωματωμένο καυστήρα, για να εξασφαλίζουν μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση του ξύλου και κυρίως του πετρελαίου.  Η εναλλαγή της καύσης από ξύλο σε πετρέλαιο γίνεται αυτόματα όταν τελειώσουν τα στερεά καύσιμα ή οποτεδήποτε το θελήσει ο χρήστης προσφέροντας άνεση και οικονομία.

Το ηλεκτρικό τάμπερ αέρα ανοιγοκλείνει αυτόματα ρυθμίζοντας την ένταση της φλόγας στο λέβητα ξύλου και διασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία στο νερό του λέβητα, επιτυγχάνοντας οικονομία στα καύσιμα.

 

ΑΦΘΟΝΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ

 

Το ενσωματωμένο boiler της μονάδας της KITURAMI  παράγει  άμεσα μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού (567 έως 1667 λίτρα την ώρα με Δ.Τ 30°C) χειμώνα-καλοκαίρι οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσουμε.

 

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ

 

Οι μονάδες μικτής καύσης ΚRM της KITURAMI  συνοδεύονται από θερμοστάτη χώρου CTR 900 από τον οποίο ενεργοποιούμε τον καυστήρα πετρελαίου .

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

Για μέγιστη ασφάλεια  της υδραυλικής εγκατάστασης και των λεβήτων μικτής καύσης η τοποθέτησή τους προτείνεται να γίνεται με ανοιχτό δοχείο διαστολής.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ

 

Παρέχεται τρία χρόνια εγγύηση στο λέβητα και δύο χρόνια στα ηλεκτρονικά μέρη.

 

 

Λέβητας ξύλου - πετρελαίου -ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ
Zoom Επιλέξτε για μεγένθυση