Λέβητες Ξύλου-ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ

KF35, KF60

Ζεσταίνουν περισσότερο, καίνε λιγότερο!

ΑΡΧΕΙΑ

Οδηγίες

prospect

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ OIKONOMIA,  ΑΦΘΟΝΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ
Ο λέβητας ξύλου KF είναι η εναλλακτική λύση που προσφέρει απόλυτη θέρμανση και πολύ ζεστό νερό χρήσης  με μεγάλη οικονομία.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Πρόκειται για λέβητα τριών διαδρομών καυσαερίων που επιτυγχάνει μεγάλη απόδοση με μικρό κόστος, καθώς με ελάχιστες τροφοδοσίες ξύλου καλύπτει τις ανάγκες μιας κατοικίας, για θέρμανση και ζεστό νερό ολόκληρο το 24ωρο(567 έως 1350 λίτρα την ώρα με Δ.Τ 30°C).
Λόγω των τριών διαδρομών ο λέβητας εκμεταλλεύεται πλήρως την καύση του ξύλου και τη θερμοκρασία των καυσαερίων. Η ένταση της καύσης αυξομειώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της θέρμανσης ή του ζεστού νερού που καταναλώνουμε, πετυχαίνοντας άμεση θέρμανση και μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση του ξύλου.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Οι λέβητες KF της KITURAMI  είναι απολύτως ασφαλείς καθώς διαθέτουν ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας και έλεγχου το όποιο εντοπίζει και αναγνωρίζει κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί, ενώ παρέχει:
Αντιπαγωτική προστασία (λειτουργεί ακόμα και αν ο λέβητας είναι απενεργοποιημένος).
Προστασία από την έλλειψη νερού στο λέβητα.
Προστασία από υπερθέρμανση του νερού.

Για μέγιστη ασφάλεια  της υδραυλικής εγκατάστασης και των λεβήτων ξύλου η τοποθέτησή τους προτείνεται να γίνεται με ανοιχτό δοχείο διαστολής.

ΕΥΚΟΛΙΑ
Όλοι οι λέβητες ξύλου συνοδεύονται από πίνακα ελέγχου ο οποίος τοποθετείται στο εσωτερικό χώρο της κατοικίας, από τον οποίο μπορείτε να:
Ελέγχετε την λειτουργία του συστήματος
Επιλέγετε θέρμανση ή ζεστό νερό
Επιλέγετε την επιθυμητή θερμοκρασία στο νερό του λέβητα

ΕΓΓΥΗΣΗ Παρέχεται εγγύηση 3 ετών στο λέβητα και 2 ετών στα υπόλοιπά μέρη.

Λέβητες Ξύλου-ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ
Zoom Επιλέξτε για μεγένθυση