ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ-SPA ECON

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INVERTER

ΣΕΙΡΑ: F50SP-F70SP-F90SP-F110SP-F150SP-F180SP-F210SP-F250SP-F280SP

ΑΡΧΕΙΑ

CE

ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

prospect A όψη

prospct Β όψη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Εξοικονόμηση ενέργειας:

Με τη χρήση DC inverter συμπιεστών, οι αντλίες θερμότητας πισίνας ECON είναι ικανές να ρυθμίσουν απόλυτα την ισχύ λειτουργίας τους και έτσι να καταναλώνουν μόνο την ενέργεια η οποία απαιτείται. Οι μονάδες λειτουργούν πάντα στη βέλτιστη απόδοση με τη μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και τις κατατάσσουν στην κορυφή της αγοράς.

Ταχύτητα θέρμανσης – ψύξης νερού:

Με τη χρήση των κορυφαίων συμπιεστών Mitsubishi η διαδικασία ψύξης ή θέρμανσης γίνεται ταχύτατα στη βέλτιστη απόδοση της αντλίας. Έτσι διασφαλίζεται μεγάλος βαθμός απόδοσης που αγγίζει  COP 14.5

Προστασία περιβάλλοντος:

Οι φιλικές στο περιβάλλον αντλίες θερμότητας πισίνας ECON, πλήρως εναρμονισμένες με τις νέες ευρωπαϊκές νομοθεσίες κατά της μόλυνσης του περιβάλλοντος, χρησιμοποιούν το νέο οικολογικό ψυκτικό υγρό R32. Το ψυκτικό υγρό R32 βοηθά στη καταπολέμηση του φαινομένου του θερμοκηπίου καθώς έχει δείκτη GWP(Global Warming Potential)=675, πολύ χαμηλότερο σε σχέση με τα παραδοσιακά ψυκτικά υγρά.

Αντοχή στη διάβρωση:

Οι αντλίες θερμότητας πισίνας ECON χρησιμοποιούν εναλλάκτη νερού από τιτάνιο. Το τιτάνιο είναι από τα ισχυρότερα αντιδιαβρωτικά μέταλλα και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιείται κατά κόρον σε ιατρικά εργαλεία και εμφυτεύματα. Με τη χρήση εναλλάκτη τιτανίου εξασφαλίζεται τόσο η μεγάλη αντοχή της μονάδας στη διάβρωση όσο και η μεγάλη αξιοπιστία του προϊόντος. Επίσης το περίβλημα της αντλίας είναι αντιδιαβρωτικό και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε.

Απομακρυσμένος έλεγχος:

Οι αντλίες θερμότητας ECON διαθέτουν τεχνολογία Wi-Fi. Μπορείτε να ελέγξετε τη λειτουργία της αντλίας από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε εύκολα και γρήγορα από το κινητό σας τηλέφωνο. Έτσι το νερό της πισίνας σας θα είναι πάντα στη θερμοκρασία που επιθυμείτε πριν ακόμη επισκεφτείτε την οικία ή το εξοχικό σας.

Αντιπαγωτική λειτουργία:

Με πολλαπλή προστασία κατά του παγώματος, οι μονάδες μπορούν να ανιχνεύσουν τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και τη θερμοκρασία νερού εξόδου σε πραγματικό χρόνο, ενεργοποιώντας το κυκλοφορητή ή το συμπιεστή σε δυσμενείς συνθήκες, γεγονός που βοηθά στην αποφυγή ρωγμών στις σωληνώσεις του νερού λόγο παγετού και κατεπέκταση διαρροών. Έτσι είστε βέβαιοι ότι οι αντλίες θερμότητας ECON θα είναι πάντα αξιόπιστες σε οποιαδήποτε εξωτερική θερμοκρασία.

Μεγάλη γκάμα:

Οι αντλίες θερμότητας πισίνας ECON σας παρέχονται σε μια αρκετά ευρεία γκάμα η οποία μπορεί να καλύψει μεγάλο φάσμα εφαρμογών από 10m3 – 100m3 νερού. Επίσης υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης των αντλιών σε συστοιχία ανεβάζοντας κατά πολύ την συνολική ισχύς και έτσι υπάρχει δυνατότητα κάλυψης πολύ μεγαλύτερου όγκου νερού και διαστάσεις πισινών.

Χαμηλή στάθμη θορύβου:

Οι αντλίες θερμότητας ECON είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο που να εξασφαλίζεται πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου της τάξεως των 37dB. Έτσι, η λειτουργία της αντλίας περνάει απαρατήρητη.

.

 

 

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ-SPA ECON
Zoom Επιλέξτε για μεγένθυση