Λέβητες πετρελαίου Turbo plus-ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ

Μονάδες θέρμανσης πετρελαίου 17, 21, 25, 30 kcal/h

Η εξέλιξη στους λέβητες

ΑΡΧΕΙΑ

Οδηγίες

Οδηγίες κυκλοφορητή GRUNDFOS

CE

Energy Labels

prospect

Τοποθέτηση μαγνητικού φίλτρου

ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Οι χαλύβδινες μονάδες πετρελαίου TURBO PLUS της KITURAMI διαθέτουν υψηλή τεχνολογία και συμπεριλαμβάνουν όλα τα υλικά του λεβητοστασίου

  1. Κυκλοφορητή Grundfoss
  2. Βαλβίδα ασφαλείας
  3. Βάνα πλήρωσης
  4. Μανόμετρο
  5. Δοχείο διαστολής
  6. Αυτόματο εξαεριστικό
  7. Τρίοδι βάνα


Έχουν τη δυνατότητα  λειτουργίας  ακόμα και χωρίς συμβατική καμινάδα.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ


Έχουν μικρές διαστάσεις (365mm πλάτος, 650mm βάθος, 890mm ύψος), με διακριτικό design και είναι κατάλληλες για κατοικίες έως και 200τ.μ.,. 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


O λέβητας της μονάδας TURBO PLUS είναι χαλύβδινος και κυλινδρικός για να απορροφά εύκολα την υδραυλική πίεση και να αποφεύγονται οι υγροποιήσεις που δημιουργούνται κατά την καύση του πετρελαίου.
Ο καυστήρας της KITURAMI που είναι τοποθετημένος στο λέβητα είναι εφοδιασμένος με την τεχνολογία TURBO. Με την τεχνολογία αυτή  τα καυσαέρια ανακυκλώνονται μέσα στον θάλαμο καύσης εξοικονομώντας ενέργεια.

ΑΦΘΟΝΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ


Το ενσωματωμένο boiler της μονάδας της KITURAMI  παράγει  άμεσα μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού (567 έως 1000 λίτρα την ώρα με Δ.Τ 30°C) χειμώνα- καλοκαίρι οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσουμε ανοίγοντας απλά την βρύση του μπάνιου.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ


Οι μονάδες  πετρελαίου συνοδεύονται συνοδεύονται από το ψηφιακό θερμοστάτη χώρου  CTR5500, απλό στη χρήση, από τoν οποίο ρυθμίζουμε τις λειτουργίες της μονάδας, επιλέγουμε το πρόγραμμα λειτουργίας και παίρνουμε πληροφορίες για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ KITURAMI 


Συνεργάζονται ιδανικά με το σύστημα αυτονομίας της KITURAMI  δίνοντας τη δυνατότητα να αυτονομηθούν οι χώροι τόσο σε θερμοκρασία χώρου όσο και σε άμεση παροχή ζεστού νερού.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ


Οι μονάδες της KITURAMI διαθέτουν:


Αισθητήρα χαμηλής στάθμης νερού. Απενεργοποιεί τον καυστήρα όταν υπάρχει έλλειψη νερού στον λέβητα.
Αισθητήρα υπερθέρμανσης. Απενεργοποιεί τον καυστήρα όταν  το νερό στον λέβητα υπερθερμανθεί.
Αντιπαγωτικό σύστημα δύο σημείων. Όταν η θερμοκρασία του νερού στο λέβητα πέσει στους 8 °C θέτει σε λειτουργία τον καυστήρα και τον απενεργοποιεί όταν η θερμοκρασία  του νερού επανέλθει στους 9 °C. Επίσης αν η θερμοκρασία χώρου πέσει στους 5°C ο θερμοστάτης χώρου CTR5500 θέτει σε λειτουργία και τον κυκλοφορητή. Με αυτόν τον τρόπο ο λέβητας και η υπόλοιπη υδραυλική εγκατάσταση καλοριφέρ παραμένουν ασφαλείς από τον παγετό.

ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ


Η τοποθέτηση  και συντήρηση των μονάδων KITURAMI TURBO PLUS γίνεται πανεύκολα γιατί το μόνο που χρειάζεται να συνδεθεί με τον λέβητα είναι οι σωλήνες ύδρευσης και θέρμανσης  και είναι ιδανικοί για κατοικίες όπου οι  ανάγκες για ζεστό νερό και θέρμανση είναι μεγάλες.

ΕΓΓΥΗΣΗ Παρέχεται εγγύηση 3 ετών στο λέβητα και 2 χρόνια στα ηλεκτρονικά μέρη

Λέβητες πετρελαίου Turbo plus-ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ
Zoom Επιλέξτε για μεγένθυση